Totalleverandør av automasjonsløsninger

KJERNEVERDIER
Pågangsmot - Tillit - Innovasjon - Enkelhet - Kvalitet
KJERNEVERDIER
Pågangsmot - Tillit - Innovasjon - Enkelhet - Kvalitet

Totalleverandør av automasjonsløsninger

Om oss

PowerTech Engineering ble stiftet i 2014 som en egen forretningsenhet, etter å ha vært drevet som en avdeling i PowerTech Elektro & Automasjon siden 2011. Bedriften har nå nær 50 ansatte og er en del av PowerTech-gruppen. PowerTech Engineering leverer automasjons- og integrasjonstjenester til industri, bygg, olje & gass og maritim sektor, og holder til i lyse og trivelige lokaler på Eikhaugen i Drammen.

 

Vår forretningsidé: "I en verden med der samspillet mellom mennesker og teknologi er økende, skal vi levere løsninger til automasjonsbransjen som alltid vil gjøre den nyskapende"

 

Vår visjon: "Et ledende selskap i bransjen som kundene alltid vil velge først"

PowerTech Engineering leverer automasjonsprosjekter over hele Norge, vi tar også internasjonale oppdrag i samarbeid med våre kunder.

Vårt personell har lang og bred erfaring i automasjonsfaget, og vi legger stor vekt på å utvikle spisskompetanse hos våre dyktige medarbeidere, hver innenfor sine fokusområder.

 

Hos PowerTech Engineering er vi opptatt av et utfordrende og inkluderende arbeidsmiljø som det er moro å arbeide, og at vi er et selskap som både ansatte og eiere er stolte av. Bedriftskulturen vår er preget av at vi er ambisiøse, fremoverlente og griper de muligheter som byr seg. Samtidig arbeider vi målrettet og legger stein på stein.
Vi er ubyråkratiske og smidige, og samarbeider effektivt med våre kunder.

 

PowerTech Engineering skal bidra med innovative og gode løsninger som reduserer kundenes: 

  • Investeringskostnader
  • Driftskostnader
  • Produksjonskostnader
  • Energikostnader

 

ET UTVALG AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Asker EnterprenorStrom GundersenBohmerAF GruppenHentObasECTCowiHeiberg & TveterAass BryggeriProtanWagoSteniTechnogardenBeijerCameronHydroNortekstilTakedaElopakTineOrasJason EngineeringDrammen YardNordisk Vannteknikk ASNorgips Norge