Totalleverandør av automasjonsløsninger

POWERTECH ENGINEERING
Pågang - Tillit - Nyskapende
POWERTECH ENGINEERING
Pågang - Tillit - Nyskapende

Totalleverandør av automasjonsløsninger

Om PowerTech Engineering

PowerTech Engineering  er en del av PowerTech gruppen som består av PowerTech AS, PowerTech Engineering AS, PowerTech Service AS og PowerTech Solutions AS.  PowerTech Engineering leverer automasjonstjenester og integrasjons tjenester til industri, olje/gass, maritim og bygg sektor og holder til i lyse og trivelige lokaler på Eikhaugen rett utenfor Drammen.

 

Våre kjerneverdier er pågang, tillit og nyskapende.

 

Vår visjon er å være et ledende selskap i bransjen som kundene alltid vil velge først.

PowerTech Engineering har personell med lang og bred erfaring fra automasjonsfaget. PowerTech engineering er og skal være et selskap som ansatte og eiere er stolte av, og som kundene foretrekker.

PowerTech Engineering legger stor vekt på å ha medarbeidere som er flinke og som trives med å jobbe i et selskap hvor det legges vekt på at det skal være utfordrende og moro å arbeide.

PowerTech Engineering er en ledende automasjonsentreprenør med nedslagsfelt "world wide". PowerTech Engineering skal utvikle spisskompetanse.

PowerTech Engineering har en bedriftskultur som skal være preget av at vi er ambisiøse, fremoverlente og griper de muligheter som byr seg. Samtidig skal vi arbeide målrettet og legge stein på stein.

PowerTech Engineering skal bidra med innovative og gode løsninger til kundene. PowerTech  Engineering skal være ubyråkratiske og smidige, og samarbeide effektivt med våre kunder.

ET UTVALG AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Asker EnterprenorStrom GundersenBohmerAF GruppenHentObasECTCowiHeiberg & TveterSiemensAass BryggeriProtanWagoSteniTechnogardenBeijerCameronHydroNortekstilTakedaElopakTineOrasJason EngineeringDrammen YardNordisk Vannteknikk AS